Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Jeugd

Anne Stevers (Linksonder): Anne heeft na haar bachelor Pedagogische Wetenschappen, de master Orthopedagogiek gevolgd en volgt op dit moment een deeltijd PABO-opleiding. Daarnaast is ze groepsleerkracht van groep 3.
Marieke van der Laan (linksboven): Na haar master Culturele Antropologie, besluit Marieke van der Laan haar eigen stichting op te richten voor niet-bevoorrechte kinderen. Stichting Friendshifts wil deze kinderen aanmoedigen om onderwijs te volgen en een beroep te leren door zelfbewustzijn te creëren.
Laura Redeker (rechtsonder): Laura is na het afronden van haar bachelor Pedagogische Wetenschappen, projectmedewerker bij Stichting Alexander
geworden. Stichting Alexander is een landelijk instituut voor jeugdparticipatie en doet participatief jongerenonderzoek om jeugd invloed te geven in onderzoek, beleid en praktijk.
Rally Wagemans (rechtsboven): Rally heeft een master Jeugdstudies afgerond en was als beleidsmedewerker Middelbaar Beroepsonderwijs bij het ministerie OCW verantwoordelijk voor de landelijke aanpak van voortijdig schoolverlaten en verzuim.