Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Sustainability

Tiemen Wagenvoort (linksboven): Na zijn bachelor Psychologie heeft hij de master Toegepaste Cognitieve Psychologie gevolgd en is nu projectleider bij Green Office, Universiteit Utrecht. Ons niet-duurzame gedrag ten opzichte van het milieu baart hem zorgen. Hij probeert met behulp van cognitieve psychologie bij te dragen aan een oplossing.

Jorin Evers (rechtsboven): Na afgestuurd te zijn sociaal en organisatiepsycholoog, houdt Jorin Evers zich nu bezig met duurzaamheid bij woningcorporatie Alliantie. Met input van bewoners als vertrekpunt organiseert hij pilots die gericht zijn op duurzame gedragsverandering.

Teun Meulenpas (linksonder): Teun heeft na zijn master Policy Analysis and Organizations stage gelopen bij de overheid en daar is zijn interesse voor duurzaamheid, in de breedste zin van het woord, begonnen. Hij was betrokken bij verschillende projecten als een fietstocht door 21 landen en werkt nu als consultant op de thema’s duurzame energie, circulaire economie, innovatie en mobiliteit.

Simone Oomen (rechtsonder): Na haar master Culture, Organization and Management, is Simone Oomen nu werkzaam bij Twinstone. De projecten waar Simone aan werkt zijn projecten van woningcorporaties. Zij zetten een vraag uit waarbij een aannemer wordt gevraagd om een deel van hun woningbezit te verduurzamen. Dit is niet mogelijk zonder medewerking en betrokkenheid van de huurders.