Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

Jorin Evers

Hallo!

Ik ben Jorin Evers, 30 jaar en afgestudeerd in 2016 als sociaal en organisatiepsycholoog. Sinds februari van dit jaar ben ik werkzaam als projectleider duurzaamheid bij de Alliantie, een grote woningcorporatie.

In mijn functie hou ik me bezig met het stimuleren en motiveren van huurders om duurzamer te wonen. Ik onderzoek hoe huurders met duurzaamheid bezig zijn, wat ze al doen op dit gebied, of wat juist niet; waar liggen hun weerstanden en behoeftes en waar liggen de grootste kansen voor gedragsverandering? Met de antwoorden en input van bewoners als vertrekpunt ik pilots binnen de Alliantie die gericht zijn op duurzame gedragsverandering. Vanuit de pilots ontwikkel ik tools en handvatten voor mijn collega’s die hen helpen bij het stimuleren en motiveren van huurders om energie te besparen en duurzaam te wonen.

Nog iets meer over mezelf: ik ben een echte verbinder en vanuit mijn enthousiasme weet ik collega’s en externen te overtuigen actief deel te nemen aan processen en zo eigenaarschap in de organisatie te borgen. Als collega ben ik resultaatgericht, empathisch, kritisch, nieuwsgierig en vraag ik door zodat ik een situatie goed kan doorgronden. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van wat er speelt binnen een organisatie. Ik houd ervan om een antwoord te vinden op moeilijke vraagstukken. Als iets niet gaat zoals verwacht, zie ik dit als kans om van te leren en om samen met de betrokkenen naar creatieve oplossingen te zoeken. Wil je meer weten over wat ik doe, spreek me op het UU Career Event even aan!