Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Bestuur & Politiek

Lotte Jeurs (verkeerde foto): Lotte geeft leiding aan het campagneteam van GroenLinks, waar ze verantwoordelijk is voor de financiën, planning, werkverdeling, personeel en kwaliteit van de campagnes. Na haar bachelor Culturele Antropologie met vele maanden veldwerk is ze daar terecht gekomen.
Gwenny Jongbloed(linksonder): Na haar bachelor Algemene Sociale Wetenschappen (ASW) en haar master Youth Studies is Gwenny Jongbloed aan de slag gegaan als Rijkstrainee bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hier houdt ze zich bezig met met het leiderschapsprogramma en de strategische koers van OCW.
Anne Hartman (linksboven): Oud ASW-student Anne Hartman is EU-adviseur in de Tweede Kamer voor de commissies Economische Zaken en Klimaat en Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Ze adviseert de commissies over het Europese speelveld en op inhoudelijke dossiers, zoals handelsverdragen, waarmee ze zich in het snijvlak bevindt tussen de Europese en nationale politiek.
Julia Kleinrensink (rechtsonder):Als gemeenteraadslid bij de Gemeente Utrecht namens GroenLinks heeft Julia Kleinrensink inmiddels al veel ervaring opgedaan na haar studie ASW. Naast haar werk als gemeenteraadslid is Julia ook werkzaam als projectleider laaggeletterdheid en schulden waar ze kijkt naar onderliggende problematiek.