Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Diversiteit

Sandra Verkuijlen (linksboven): Sandra is als ZZP’er eigenaar van de Koruvaan. Hier werkt ze aan talentenontwikkeling van jongeren, studenten en vrouwen die aan de slag willen met hun talenten en passies binnen hun studie en/of werkveld. Ze heeft de master Culturele Antropologie Multiculturalisme in vergelijkend perspectief afgerond.
Femke van den Berg (rechtsboven): Femke heeft na de ALPO de master Onderwijskunde afgerond en is nu Medior Consultant bij InContext Consultancy Group. Zij ondersteunen mensen binnen organisaties bij het ontwikkelen van vaardigheden en gedragingen die bijdragen aan het succes van het individu, team en de organisatie als geheel.
Iris Creemers (linksonder): Iris is als oud student Algemene Sociale Wetenschappen nu Senior adviseur/projectleider bij Pharos, een expertisecentrum in gezondheidsverschillen. Hier is ze bezig met een methodiek om bewoners van asielzoekerscentra toe te leiden naar vrijwilligerswerk buiten het AZC en doet ze onderzoek naar de impact die dit project heeft op de deelnemende bewoners.
Eline van Houte (rechtsonder):Na haar bachelor Pedagogische Wetenschappen en master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken is Eline van Houte nu projectleider Weerbaar Opvoeden en Opvoedambassadeur bij Stichting Stimulance. Ze houdt zich vooral bezig met maatschappelijke interventieontwikkeling, trainen van trainers en vrijwilligers en coördinatie van de uitvoering van interventies.