Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

Sandra Verkuijlen

Bij de Koruvaan, werk ik als ZZP’er aan talentenontwikkeling van jongeren, studenten en vrouwen die aan de slag willen met hun talenten en passies binnen hun studie en /of werkveld. Hierbij maak ik gebruik van de KernTalentenmethode. Deze methode kwam op mijn pad, nadat ik een longembolie kreeg in de Atacama woestijn, Chili. Juist door zo geconfronteerd te zijn door de kwetsbaarheid van het leven, realiseerde ik me dat het tijd was om aan de slag te gaan met al mijn passies en talenten. Een KernTalentenanalyse gaf mij zoveel inzicht in wie ik ben en waar ik energie van krijg. Dat gun ik iederéén!

Tijdens mijn werk ben ik bezig met KernTalentenanalyses en coaching van jongeren, studenten en vrouwen gericht op talentenontwikkeling. Ik leer hen te kijken naar hoe je met je passies aan de slag kunt binnen je studie of werkveld. Ik ben hierbij bezig met het uitschrijven, coördineren en uitvoeren van plannen, ideeën voor workshops en bijeenkomsten waarin verbinding en het delen van kennis en kunde centraal staan. Daarnaast regel ik ook de marketing en acquisitie.

Door middel van de KernTalentenmetode zie ik in dat mijn talenten en gedrevenheid met elkaar verweven zijn. Daarom spreek ik liever niet over mijn beste kwaliteiten en skills. Deze zijn namelijk aangeleerd. Elke keer weer wanneer mensen KernTalentenanalyses laten doen door mij, zie ik hoe blij en verrast ze naar huis gaan als ze inzicht hebben in hun KernTalenten en zich echt begrepen voelen.