Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Coaches Coach Café 2019

Foto van Henriette den BoerHenriette den Boer
Alumnus Sociale- en Organisatiepsychologie

Keuzes, keuzes, keuzes! Het zijn er zoveel die je moet maken en er is zo veel mogelijk! Wat een kunst om datgene te vinden wat je past en waar je blij van wordt :-)
Zelf ben ik expert in zo veel mogelijk willen doen, en daardoor soms ook niet weten waar écht voor te gaan. Ik ben opgeleid als Dramatherapeut en ben daarna Psychologie gaan studeren. Twee richtingen gekozen en uiteindelijk toch voor de master Arbeids- en Organisatiepsychologie gegaan. Na mijn afstuderen ben ik als zzp’er aan de slag gegaan als studiekeuze- en loopbaancoach en tientallen jongeren en starters ondersteund in het kiezen van een richting. Nu ben ik sinds een jaar werkzaam bij PiCompany in het bedrijfsleven waar ik veel loopbaangesprekken doe en ook trainingen geef. Daar word ik blij van: groepen, presenteren, vragen stellen waarop de antwoorden niet altijd 1, 2, 3 voor de hand liggen. Mensen een stap verder helpen in hun denkproces en ontdekken waar stappen gezet kunnen worden. Leuk je te ontmoeten bij het coachcafé!

 

Foto van Ruben de BoerRuben de Boer
Alumnus Culturele Antropologie

Over de trainer: Ruben de Boer is docent ondernemerschap en ontwerpgericht onderzoek aan de HKU. Daarnaast werkt hij als filmmaker aan diverse eigen geïnitieerde projecten zoals korte documentaires. In zijn werk combineert hij zijn kennis en kunde als antropoloog met diverse vakgebieden zoals Positief Psychologie, coaching en de kunsten.

 

 

Foto van Anne BoertienAnne Boertien
Alumnus Sociale en Organisatiepsychologie

Mijn naam is Anne Boertien. Na de master Sociale en Organisatiepsychologie begon ik met een baan bij de Gemeente Utrecht. 'Zakelijk Tekenen' werd daar mijn specialisatie en al vrij snel begon ik als ZZP'er met het trainen en begeleiden van verschillende organisaties om complexe vraagstukken uit te tekenen. Als ZZP'er weet ik als geen ander hoe spannend het is om jezelf te presenteren, en hoe moeilijk het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken. Aan de andere kant weet ik ook hoe heerlijk het is om te doen waar je energie van krijgt en om steeds weer nieuwe kanten van jezelf te ontdekken. Vanuit dat perspectief luister ik graag naar je verhaal en gaan we samen op zoek naar datgene waarin jij je potentieel helemaal (of zo veel mogelijk ;-) ) kunt benutten. En wie weet teken ik je vraag wel uit... Tot dan!

 

Foto van Jorg DamenJorg Damen
Alumnus Arbeids- en Organisatiepsychologie

Jorg Damen is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog en geeft training en advies op het snijvlak van gedragsverandering, werk en positieve psychologie. Hij heeft een trainersstage gevolgd aan de Universiteit Utrecht waar hij communicatievaardigheden doceerde. Hij werkt fulltime als zelfstandig trainer en adviseur (www.jorgdamen.nl). Als senior projectmanager was hij vier jaar verbonden aan Medilex waar hij zich heeft gespecialiseerd in gedrag, teamsamenwerking, zelfsturende teams en (modern) leiderschap in de zorg. Zijn doel: (Werk)geluk creëren door personen zichzelf en anderen beter te laten begrijpen.

 

Foto van Guusje van Kersbergen

Guusje van Kersbergen
Alumnus Onderwijskundig Ontwerp en Advisering

Als trainer/coach ondersteun ik mensen hun persoonlijke kracht en missie te ontdekken en daar vandaan te communiceren met anderen. Dit doe ik door gebruik te maken van mijn eigen kracht:
- Ik enthousiasmeer om te leren, breng levendigheid en creëer betrokkenheid.
- Ik activeer om uit die veilige comfortzone te komen, verdiep waar nodig en zet mensen in hun kracht.
- Door gebruik te maken van de werkpraktijk en wat er in het hier en nu gebeurt, spiegel ik gedrag en laat ik mensen ervaren wie ze zijn en hoe ze kunnen groeien.


Foto van Margo KitzenMargo Kitzen
Alumnus Arbeids- en Organisatiepsychologie

Margo Kitzen (30 jaar) is afgestudeerd A&O psycholoog, Interventiekundige, StrengthsFinder expert  & eigenaar bij Puur in Gesprek (www.puuringesprek.nl). Zij gelooft dat iedereen succesvol kan zijn of haar werk, mits je maar trouw blijft aan wie JIJ bent. In haar loopbaan heeft ze al meer dan honderden professionals in het bedrijfsleven en studenten in hun kracht gezet. Daarnaast doet ze niets liever dan jou te  helpen om gehoor te geven aan datgene wat je nu eigenlijk echt willen en motiveert je om dat ook waar te maken. Zodat jij keuzes kunt maken die kloppen en waardoor je succesvol kunt zijn in je carrière!

 

Lieneke Knuyt
Alumnus Arbeids- en Organisatiepsychologie

Voelen waar je 'als vanzelf' harder door gaat lopen. Dat is volgens mij waar het om draait bij het maken van carrièrekeuzes. Ik ben afgestudeerd in de Sociale Psychologie en ben na een stage bij het Voedingscentrum aan de slag gegaan in de duurzame sector. De reden om hiervoor te kiezen, is omdat ik flink harder ga lopen als het om vergroening en verduurzaming gaat. Ik breng mensen (en bedrijven!) graag in contact met de natuur, waardoor er vanzelf andere keuzes volgen. Daarbij geloof ik dat wanneer je duidelijk weet wat je eigen natuur is, en wat jouw waarden zijn, dat je veel meer doelgericht te werken kan gaan in in je carrière. Voordat je stappen gaat zetten is het belangrijk om te onderzoeken: Waar krijg je energie van? Wat vind je doodvermoeiend? Ik praat er graag met je over door. Leuk om je te ontmoeten op 9 mei!

 

Foto van Vera NelissenVera Nelissen
Alumnus Neuropsychologie

Hallo aankomende carrièretijgers, mijn naam is Vera Nelissen. In 2006 ben ik als Maastrichtenaar gaan studeren aan de Universiteit Utrecht.  Ik heb de studie Neuropsychologie afgerond. Met veel plezier heb ik tot voor kort training en coaching gegeven op het gebied van arbeidsmarktoriëntatie bij de Career Services van FSW. Sinds een jaar ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als POH GGZ bij de huisarts. Een heel mooi vak waarin ik mensen mag begeleiden en coachen met psychische klachten als burn-out en angst. Een andere tak van sport waarin mijn eerdere opgedane coaching vaardigheden goed van pas komen. Daarnaast heb ik de basisopleiding cognitieve gedragstherapie net afgerond. Graag ga ik met jullie in gesprek om jullie toekomst te verkennen. Tot 9 mei!

 

Foto van Stefan SchmidtStefan Schmidt
Alumnus Arbeids- en Organisatiepsychologie

Uiteindelijk wil iedereen zo vaak mogelijk de beste versie van zichzelf zijn. Maar wat is de beste versie van jezelf? En wat kan ik doen om er voor te zorgen dat ik dit zo vaak mogelijk ben?
Door hier zelf mee bezig te zijn, mee onderuit te gaan, en stappen (alle kanten op) in te maken houd ik mezelf bezig. Vanuit die verwondering de studie (arbeids- en organisatie)psychologie gekozen, en met dezelfde fascinatie na mijn studie als trainer/coach aan de slag te gaan. Om individuen en teams dezelfde vragen te stellen als die ik mezelf constant vraag. Als zelfstandige omdat ik daardoor de meeste invloed heb op mijn eigen vrije tijd. Waardoor ik die kan vullen met dingen waar ik blij van wordt, om zo de beste versie van mezelf te blijven.

 

Foto van Bjorn SchoofBjorn Schoof
Alumnus Arbeids- en Organisatiepsychologie

Hi! Ik ben Bjorn Schoof, woonachtig in Utrecht en 4 dagen per week actief als Coach en Trainer bij Vitalmindz, onderdeel van Mentaal Beter. Ik help hier mensen, die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen van het werk, re-integreren naar werk. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van omgaan met stress, vitaliteit, mindfulness en positieve psychologie. Naast deze baan heb ik mijn eigen coaching, training en adviesbureau: Innerflow. Centraal in mijn werkwijze staat mijn waarderende aanpak. Veel coaches, trainers, en psychologen zijn gefocust op alles dat er niet goed gaat. Ik geloof in de toegevoegde waarde van een gecombineerde focus, waarbij je ook vooral kijkt naar dat wat wél werkt en dat waar wel energie en kracht zit. Ik ben alumnus van de Master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de UU en heb daarna nog een postmasteropleiding Interventiekunde (opleiding tot coach, trainer, en adviseur) gedaan. Over drie weken start ik met de Trainersopleiding van ICM, want ik wil me altijd blijven ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten in het Coach Café!

 

Foto van Liz TriepelsLiz Triepels
Alumnus Sociale- en Organisatiepsychologie

Mijn naam is Liz Triepels. Ik werk met veel plezier als team- en talentcoach bij Mensen in Bedrijf. Na de master Sociale- en Organisatiepsychologie, met de track A&O, mocht ik meteen aan de slag in het kleine en zeer sterke team van dit bedrijf. Hier mag ik doen wat mij het meeste energie geeft: continu in verbinding zijn met mensen door ondersteuning te geven aan en uit te nodigen tot het Goede Gesprek op dat specifieke moment. Ik ben sensitief, breng positieve energie en nodig uit tot het diepere contact. Vanuit rust en oprechte nieuwsgierigheid zoek ik naar wat mensen beweegt. Naar wat jou beweegt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

Foto van Yessy Weghorst-AarssenYessy Weghorst-Aarssen
Alumnus Sociale- en Organisatiepsychologie

Na mijn master Sociale – en Organisatiepsychologie heb ik in verschillende bedrijven en teams gewerkt, waar ik soms wel, maar soms ook niet tot mijn recht kwam. Door actief bezig te zijn met waar mijn krachten, talenten en passie dan wel liggen heb ik gemakkelijker een organisatie kunnen kiezen die hierop aansluit. Ik ben er dus achter gekomen dat iedereen – als uniek individu – in de juiste omgeving moet floreren, en dat het ook helemaal niet erg is als dat niet meteen de beste match is, want daardoor leer je juist meer over jezelf. Dit bewustzijn bij anderen creëren vind ik ontzettend bijzonder. Dit probeer ik ook zoveel mogelijk te doen bij mijn studenten wanneer ik lesgeef, maar ook in mijn werk als consultant. 

 

Laura Wierda
Alumnus Onderwijskundig Ontwerp en Advisering

Laura is afgestudeerd Onderwijskundige. Ze werkt 2 dagen als onderwijskunde voor artsen in opleiding tot psychiater. Daarnaast is ze eigenaar van haar bedrijf Jonge Kracht Vooruit waarin ze werkt als studieloopbaancoach voor mbo-studenten. Haar passie is het stimuleren van studenten om regie over hun leven te nemen, zodat ze weer met zelfvertrouwen en motivatie naar school gaan. Zij heeft al vele mensen geholpen om belangrijke keuzes in hun (studie)loopbaan te maken. Laura is een toekomstdromer en kan jou helpen om een levendig en concreet toekomstbeeld te schetsen en hier actief naartoe te werken. Graag zet zij ook met jou de eerste stappen hier naartoe!

 

xxx

xxx

xxx