Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

[VOL] Mind full of Mindful: gezond omgaan met studie- en werkdruk [VOL]

Datum: dinsdag 7 mei
Tijd: 11:30 – 13:30 uur
Locatie: Evenementenruimte Langeveld
Trainer & organisatie: Janet van Essen, Spreng

De kranten staan er bol van: millennials die zichzelf staande moeten houden in een veeleisende wereld. Een wereld waarin stress en burn-out steeds vaker voorkomen.

Wil jij graag tijdens je studie en vanaf je eerste baan al gezond omgaan met stress? En bewuster leven en niet geleefd worden? Minder piekeren en meer geluk ervaren? Jezelf verder duurzaam ontwikkelen? Tijdens deze workshop leer je wat mindfulness is en ga je verschillende mindfulness oefeningen ervaren. Je krijgt concrete handvaten die je dagelijks kunt inzetten. Je leert hoe stress werkt in je lichaam en brein en hoe je er gezond mee om kunt gaan. Na deze workshop kun je vaker even stil te staan en ervoor zorgen dat je goed in je vel zit. Een praktische en nuchtere workshop vol interactieve elementen.

Spreng zorgt voor meer balans in je leven, geeft je inspiratie en richting. Spreng is voor studenten en jonge professionals die in contact met anderen sterker willen staan en gezonder om willen gaan met studie- of werkstress. Sprengsessies zijn trainingen en workshops die zich richten op bewustzijn- en zelfkennis ontwikkelen en communicatie en interactie. Sprengsessies bieden je een ‘mentale douche’ vol inspiratie, nieuwe kennis en inzichten, plezier en ontspanning. www.spreng.nu.

> Schrijf je in