Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

TekenTalent

Datum: dinsdag 7 mei
Tijd: 14:00 – 17:00
Locatie: Evenementenruimte Langeveld
Trainer & organisatie: Anne Boertien, www.anneboertien.nl

‘Waar ben je goed in?’ ‘Waar moeten we jou voor hebben?’ ‘Wat is echt jouw talent?’: dit zijn vragen die je tijdens een sollicitatiegesprek kunt verwachten. Handig dus als je daar een antwoord op hebt. Ook trouwens als je op zoek bent naar vacatures die bij jóu passen. Daar gaan we mee aan de slag, maar wel anders dan anders: namelijk op visuele wijze!
In deze workshop leer je een aantal tekenbasics (en no worries, je hoeft echt niet te kunnen tekenen!) en gaan we met elkaar kijken hoe we abstracte termen zoals ‘assertief’, ‘betrouwbaar’, ‘flexibel’ en ‘zorgzaam’ kunnen uittekenen. Daarna gaan we dieper in op jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten. Je verlaat de workshop met jouw talenten uitgetekend.
En waarom is dit leuk of nuttig? Onderzoek toont aan dat visuele informatie beter tot het lange termijn geheugen doordringt dan puur auditieve of tekstuele informatie. Door het tekenen van je talenten kijk je er letterlijk even anders naar, kun je net wat makkelijker intuïtief keuzes maken en heb je een onderscheidend eindresultaat!

En nogmaals: wees gerust… ook als je jezelf niet creatief vindt of vindt dat je niet kunt tekenen ben je juist van harte welkom!

Over de trainer: Visueel Procesbegeleider Anne Boertien wordt blij van het simpel maken van ingewikkelde dingen, met als middel: zakelijk tekenen. Met haar achtergrond in sociale psychologie helpt ze organisaties visueler te werken. Sinds 2017 geeft Anne trainingen en teamsessies in zakelijk tekenen, maakt ze getekende infographics en ter plekke visuele verslagen bij bijeenkomsten. De meeste energie krijgt ze ervan om in sessies mensen op luchtige wijze tot de kern te helpen en tot nieuwe inzichten te komen in hun complexe werk. Minder gedoe, meer creativiteit en waardevolle eenvoud! Meer over Anne: www.anneboertien.nl

> Schrijf je in