Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

Talentsom

Datum: maandag 30 april
Tijd: 15.00 tot 18.00
Locatie: Evenementenruimte Langeveldgebouw
Trainer & organisatie: Denise Hensen, Frisse Blikken

In deze training wordt gekeken naar het talent dat jij van nature al in je hebt en hoe jij dit verder kunt benutten. Hierbij kijken we naar wie en wat nodig is om jouw talent uit te breiden en hoe je je talent overbrengt aan een potentiële werkgever. Dit doen we allemaal aan de hand van een game. Namelijk de talentsom!

83% van alle studenten heeft de ambitie om ooit zelf te ondernemen. In de praktijk grijpt slechts 1% na hun studie daadwerkelijk de kans. Daarom bestaat Frisse Blikken. Frisse Blikken is dé partner voor organisaties met moderne uitdagingen, die tijdelijk op zoek zijn naar jonge slagvaardige professionals. Daarnaast is Frisse Blikken dé springplank voor jong talent om in korte tijd de kennis, ervaring en het netwerk op te doen om succesvol ondernemer of ondernemend professional te worden.

Als Frisse Blikker ben je een project entrepreneur; een projectmanager met daadkracht om dingen voor elkaar te krijgen. Iemand die analytisch vermogen en daadkracht combineert met ondernemerschap. In een ondernemende rol bij grote organisaties doe je ervaring en netwerk op voor je toekomstige bedrijf.

> Schrijf je in