Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

[VOL] Presentatie Skills [VOL]

Datum: woensdag 9 mei
Tijd: 10.00 – 12.00
Locatie: Langeveld E124
Trainer & organisatie: Enny van Arkel & Ilse Nieuwland, Stichting Oud Geleerd, Jong Gedaan

Een sollicitatie gesprek; een verkooppraatje; de pitch van een idee… Feitelijk is er bij elke presentatie maar 1 vraag relevant: Komt de boodschap goed over? In deze workshop kijken we naar het effect van de verschillende communicatiekanalen op de kwaliteit van je boodschap. Wat maakt jouw presentatie overtuigend? Hoe anticipeer je erop als je merkt dat de boodschap niet overkomt? En hoe beïnvloed je de informatie die de ontvanger mee naar huis neemt?

De workshop wordt gegeven door de oprichters van Stichting Oud geleerd, Jong gedaan, Enny van Arkel en Ilse Nieuwland. Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan laat enthousiaste studenten interactieve colleges geven aan senioren in tehuizen en buurtcentra. Jong en oud worden door middel van kennis met elkaar verbonden, een win-win situatie voor iedereen. Senioren worden cognitief uitgedaagd en komen in contact met jongeren. Studenten krijgen de mogelijkheid om zich in te zetten voor het maatschappelijk belang, terwijl ze ervaring opdoen met presenteren.

Enny en Ilse delen in deze workshop graag hun expertise over overtuigende en professionele presentatievaardigheden. Kan je niet aanwezig zijn en heb je wel interesse om als vrijwilliger colleges te geven voor OGJG? Neem dan contact op met ilse@ogjg.nl en wij gaan graag met je in gesprek!

> Schrijf je in