Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

Presentatie Skills

Datum: woensdag 1 mei
Tijd: 12:30 – 14:30 uur
Locatie: Evenementenruimte Langeveld
Trainer & organisatie: Lisette de Groot en Chantal de Ruiter, Oud Geleerd, Jong Gedaan

Een sollicitatie gesprek; een verkooppraatje; de pitch van een idee… Feitelijk is er bij elke presentatie maar 1 vraag relevant: Komt de boodschap goed over? In deze workshop kijken we naar het effect van de verschillende communicatiekanalen op de kwaliteit van je boodschap. Wat maakt jouw presentatie overtuigend? Hoe anticipeer je erop als je merkt dat de boodschap niet overkomt? En hoe beïnvloed je de informatie die de ontvanger mee naar huis neemt?

De workshop wordt gegeven door Regiocoördinator Noord-Holland van Stichting Oud geleerd Jong Gedaan, Lisette de Groot. Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan laat enthousiaste studenten interactieve colleges geven aan senioren in tehuizen en buurtcentra. Jong en oud worden door middel van kennis met elkaar verbonden, een win-win situatie voor iedereen. Senioren worden cognitief uitgedaagd en komen in contact met jongeren. Studenten krijgen de mogelijkheid om zich in te zetten voor het maatschappelijk belang, terwijl ze ervaring opdoen met presenteren.

Lisette deelt in deze workshop graag haar expertise over overtuigende en professionele presentatievaardigheden. Kan je niet aanwezig zijn en heb je wel interesse om als vrijwilliger colleges te geven voor OGJG? Neem dan contact op met lisette@ogjg.nl en wij gaan graag met je in gesprek!

> Schrijf je in