Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

Personal branding

Datum: maandag 7 mei
Tijd: 9.00 – 11.00
Locatie: Evenementenruimte Langeveld
Trainer & organisatie: Anouk & Bjorn, SPS_NIP

Deze training staat ook open voor Engelssprekende studenten; mochten zij zich inschrijven dan zal de training in het Engels worden gegeven, anders in het Nederlands.

Tegenwoordig wordt er van je verwacht dat jij in staat bent om jezelf zo overtuigend en gewild mogelijk aan te bieden. De strijd om die ene leuke baan is moordlustiger dan ooit te voren. Je komt niet meer zomaar binnen met redelijk CV of een leuke brief. Je moet precies weet wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je wil zodat jij met jouw schat aan zelfkennis en unieke profiel schittert uit die stapel van 500 andere sollicitanten. De vraag is echter: hóe doe je dat? Hoe zorg je er voor dat je opvalt tussen al die andere springende starters? Hoe weet je eigenlijk wie je bent en waar je voor staat? Hoe kan je jezelf op de juiste wijze aanbieden en profileren? Dat is precies wat je in deze training gaan ontdekken! Deze training is speciaal ontwikkeld om jou inzichten te bieden in jouw Personal Branding.

Veel studenten zijn nieuwsgierig naar het leren van nieuwe dingen en het verbeteren van bestaande vaardigheden. Het Trainersbureau van SPS_NIP wil studenten hier graag bij helpen en geeft daarom interessante en doelgerichte trainingen! Dit doen we onder het motto ‘voor studenten, door studenten’. Als lid kan je gebruik maken van het deskundig advies van onze Beroepscoaches, hebben we een exclusieve Stagebank, online toegang tot het tijdschrift de Psycholoog, bieden we korting op activiteiten van het NIP en kan je gebruikmaken van de telefonische vragenuren van het NIP.

> Schrijf je in