Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

FSW Coach Café

Datum: dinsdag 8 mei
Tijd: 19.00 – 22.30 (inloop vanaf 18.45)
Locatie: Zaalverhuur 7, locatie Boothstraat
Organisatie & coaches: FSW & Alumni Coaches
Entree: 5 euro (inclusief drankjes)

Wat is jouw talent? In wat voor werk of stage wil je deze gaan inzetten? En wat is dan je eerste stap om dit te realiseren?

Als bijzondere afsluiting van What’s Next?! organiseren wij op dindagavond 8 mei het FSW Coach Café. Maar liefst 15 alumni van verschillende opleidingen (pdf) van FSW zitten deze avond klaar om jou te coachen. Allen zijn professioneel coach of hebben coachingservaring vanuit hun functie.

Door de gesprekken die je voert in het FSW Coach Café word je uitgedaagd markeringspaaltjes te slaan voor je loopbaan. Door te sparren, spiegelen en reflecteren, word je je meer bewust van je eigen talenten en kun je beter je koers bepalen.

Zie hier de impressie van afgelopen jaar:

In drie rondes van elk drie kwartier kom je in gesprek met twee medestudenten en een FSW-alumnus als coach. Iedere ronde staat er één kernvraag centraal: jouw talent, jouw droom en jouw eerste stap. In elke ronde zit je bij een andere coach en twee medestudenten. Gedurende de avond spreek je dus drie coaches/alumni en zes medestudenten.

Je gaat naar huis met nieuwe ideeën over je eigen toekomst, een scherpere blik over je mogelijkheden en onmogelijkheden en een concrete actie voor je volgende loopbaanstap. Daarnaast heb je je netwerk uitgebreid met alumni en medestudenten die je in de toekomst verder kunnen helpen.

Het Coach Café vindt plaats op de geweldige locatie van Zaalverhuur7, in een volledig gerestaureerd monumentaal kerkpand op de Boothstraat. Op een mooie plek ontstaan mooie gesprekken, is ons idee. Voor de biologische koffie, thee, sappen, bier en wijn en wat lekkers vragen wij een bijdrage van 7,50 euro. Zorg dat je je inschrijft en direct de iDeal betaling overmaakt, dan ben je verzekerd van een plek op deze bijzondere avond.