Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

Designing Your Life – The Odyssey

Datum: maandag 29 april
Tijd: 11:00 – 13:00
Locatie: Langeveld – ruimte G2.19
Trainer & organisatie: Ruben de Boer

Designing Your Life is een methodiek om sturing te geven aan jouw eigen leven middels een onderzoekende houding, ontwikkelt aan Stanford University op basis van de principes van product design. Tijdens de workshop Designing Your Life – The Odyssey maak jij onder begeleiding drie Odyssee-plannen. Een Odyssee-plan is een werkwijze om jouw epische toekomst als professional te visualiseren. Het geeft je inzichten over de vele manieren om jouw leven te ontwerpen en geeft handvatten voor welke stappen jij concreet kan zetten. Zie voor meer informatie over Designing Your Life: http://designingyour.life/.
Mocht je na afloop van de workshop de behoefte hebben om meer duiding te geven aan de Odyssee-plannen in een (individueel) coachingsgesprek? Ruben zal ook aanwezig zijn bij het CoachCafé van 9 mei, schrijf je in via https://whatsnextfsw.nl/coach-cafe/.

Over de trainer: Ruben de Boer is docent ondernemerschap en ontwerpgericht onderzoek aan de HKU. Daarnaast werkt hij als filmmaker aan diverse eigen geïnitieerde projecten zoals korte documentaires. In zijn werk combineert hij zijn kennis en kunde als antropoloog met diverse vakgebieden zoals Positief Psychologie, coaching en de kunsten.

> Schrijf je in