Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

Annelou Mayenburg

Elk mens wil graag gezien worden, en gehoord. Laat dat nou net mijn talent zijn: zien wat je voelt, wilt en echt luisteren naar wat je zegt. Ook tussen de regels door.
Confronterend he? Daarom is het fijn dat mijn coaching zich buiten afspeelt, al wandelend. Al wandelend ervaar je minder spanning en kun je je eigen gedachten beter ordenen.
Daarbij geloof ik in de zelfhelende kracht van mensen, daarom help ik ze via de buitenwereld (de natuur, de omgeving) hun binnenwereld beter te begrijpen, verklaren of voelen.

In mijn werkende leven heb ik diverse, wellicht ongebruikelijke afslagen genomen, waardoor ik nu nog een diversiteit aan werkzaamheden doe. Deels word ik op de Universiteit Wageningen opgeleid tot ‘vliegende keep’ studieadviseur, deels doe ik individuele wandelcoaching of in kleine groepjes (Binnenstebuiten) en voor een ander deel werk ik in een winkel waar ik verf maak en verkoop aan Utrechtse schilders.

Wat mij altijd blij maakt is om te zien dat mensen beslissingen durven te nemen in hun leven om te doen wat goed voor hen is en waar zij blij van worden, hoe simpel ook. Dat vind ik zelf ook het leukst.
Daarom heb ik mijn coach onderneming ook Struin Coaching genoemd: jouw pad, op jouw tempo.