Logo Universiteit Utrecht

What’s Next?! Explore your future @FSW

Workshop / activiteit

[VOL] 7 tips om te gaan en staan voor je (droom)baan! [VOL]

Datum: woensdag 2 mei
Tijd: 14.00 – 16.00
Locatie: Ruppert 011
Trainer & organisatie: Margo Kitzen, Puur in Gesprek

Met je diploma op zak, een mooi CV en LinkedIN profiel ben je er nog niet. Er komt meer bij kijken om een baan te vinden die bij jou past. Zelf heb ik na mijn studie psychologie rustig de tijd genomen om uit te zoeken wat ik nu eigenlijk echt wilde. En met resultaat: ik rolde steeds in gave banen en rollen die perfect aansloten bij mijn persoonlijkheid, kennis en interesse. Maar wat had ik sommige zaken graag eerder willen weten over mezelf en de arbeidsmarkt! Op een interactieve en praktische manier deel ik graag mijn allerbeste tips met jou, leer je tijdens deze workshop jezelf nog beter kennen en heb je een plan van aanpak om de eerste stappen te zetten om die baan te vinden die bij jou past. Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Of weet je het wel, maar kun je nog wel wat tips gebruiken hoe dit aan te pakken? Dan haak vooral aan. Ik sta in ieder geval te popelen en ik hoop jij ook!

Vooraf (10.30 – 13.30) is Margo beschikbaar voor individuele speedcoaching, hier kun je je via het inschrijfformulier ook voor opgeven.

Margo Kitzen (29 jaar) is afgestudeerd A&O psycholoog, Interventiekundige, StrengthsFinder expert & eigenaar bij Puur in Gesprek. Zij gelooft dat iedereen succesvol kan zijn of haar werk, mits je maar trouw blijft aan wie JIJ bent. In haar loopbaan heeft ze al meer dan honderden professionals in het bedrijfsleven en studenten in hun kracht gezet. Daarnaast doet ze niets liever dan jou helpen om gehoor te geven aan datgene wat je nu eigenlijk echt zou willen en motiveert je om dat ook waar te maken.

> Schrijf je in